I FALL ON MY KNEES EVERY SUNDAY.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket det här är min lilla egen designkit för tillfället. små delar av kollektionen, pennor, och ja, jag är barbie beroende.
kommer ändå aldrig blir designer. men kanske kostymanvsvarig på teatern eller helst film. då skulle jag bara promenixar över loppisar hela dagen och leta efter kläder till filmen, som helst spela på sextiotalet. trettiotalet också accepterad. får denna köpglädjekänslan( jag får den, jag är konsumberoende och ytlig, ibland) utan att slösa mina egna pengar. bor i berlin och äger samtidigt en liten secondhandbutik som har mintgröna väggar. där skulle jag bakar cupcakes (jag lär mig det med min fabulösa hello,cupcake boken från urban outfitters) och sälja lite egna kläder också. jag skulle har enmiljon prylar där, de passar redan nu inte i mitt rum, så mycket har jag. kaniner med rosetter på huvudet och sånt. 
ja det var det.


Photobucket
kragen är hemmagjord
rosettskjorta- 2ndhand 30kr

jag är dessutom förvirrad. jag undrar mest. det fanns så oendlig många svårigheter och de finns fortfarande. jag är bara till en viss grens duktig på att gömma känslorna. när något händer så är mitt hjärta bara lättare att knuffa ut ur sin balans.
men ja vafan jag vet ju inte.

jag lyssnar på tom waits. och älskar hans graowr i rösten.

Kommentarer
Postat av: Josefin

ska vi dela liv i framtiden? :)

2009-06-01 @ 21:39:16
URL: http://frokentambourine.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0